به گزارش قطب انرژی به نقل از روابط عمومی شرکت پالایش گاز هویزه خلیجفارس، این نشست با هدف بهبود فرآیندهای تغذیهای در پالایشگاه، به بررسی مسائل مرتبط با رعایت استانداردهای بهداشتی، تنوع غذایی و نگهداری مواد پرداخت. همچنین، موضوعات مهمی همچون نظارت مستمر بر عملکرد پیمانکاران، بهروزرسانی تجهیزات آشپزخانه و اهمیت آموزشهای دورهای برای کارکنان مطرح شد.
مدیران شرکت بر ضرورت ارتقای کیفیت تغذیه کارکنان و تأثیر آن بر سلامت محیط کار تأکید کردند و بر نظارتهای مستمر، بهویژه از طریق بازدیدهای میدانی، تأکید نمودند.